TUYA Smart aplikacja mini.jpg
Telepítse a TUYA Smart alkalmazás legújabb verzióját a WIFI Led-Pol termékek vezérléséhez

Tájékoztatjuk, hogy a WIFI Led-Pol termékek vezérlésére szolgáló Led-Pol Smart alkalmazás technikai támogatási időszaka lejárt. Mostantól minden WIFI Led-Pol termék továbbra is működik, azonban azt javasoljuk a felhasználóknak, hogy telepítsék a TUYA SMART alkalmazás legújabb verzióját. Az alkalmazás új verziója már letölthető az APP Store és a Google Play áruházból.

Jobb funkcionalitás és biztonság

A TUYA SMART-ot úgy optimalizálták, hogy a legújabb LED-POL termékekkel működjön, még jobb funkciókat és nagyobb biztonságot kínálva. Az alkalmazásfrissítés számos olyan fejlesztést tartalmaz, amelyek minden eddiginél egyszerűbbé és intuitívabbá teszik az okosotthonok kezelését.

Miért érdemes telepíteni a TUYA SMART-ot?

1. Kompatibilitás a legújabb termékekkel: A TUYA SMART a legújabb WIFI-eszközökkel működik, sima és megbízható világítást és más intelligens otthoni eszközöket kínálva.

2. Jobb biztonság: Az alkalmazás új verziója fejlett biztonsági funkciókat kínál, védi adatait és biztonságos kapcsolatot biztosít eszközeivel. A biztonsággal kapcsolatos további információkért keresse fel a [TUYA](https://www.tuya.com/) webhelyet.

3. Könnyű használat: A TUYA SMART intuitív felületet kínál, amely megkönnyíti a világítás és más eszközök kezelését. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyszerűen készítsen ütemterveket, hangvezérlést és más intelligens otthoni rendszerekkel való integrációt.

4. Multifunkcionalitás: A TUYA SMART segítségével hangulatához igazíthatja a világítást, fényjeleneteket hozhat létre, és távolról irányíthatja az eszközöket a világ bármely pontjáról.

5. Rendszeres frissítések: A TUYA SMART alkalmazást rendszeresen frissítik, így hozzáférhet a legújabb funkciókhoz és fejlesztésekhez.

Töltse le és telepítse a TUYA SMART-ot még ma!

Ne várjon tovább, és telepítse a TUYA SMART-ot, hogy élvezze otthona intelligens kezelésének teljes lehetőségét. Töltse le az alkalmazást még ma az APP Store vagy a Google Play áruházból, és csatlakozzon több ezer elégedett felhasználóhoz, akik már modern technológiai megoldásokat használnak otthonukban.

Töltse le a TUYA SMART-ot az APP Store-ból

Töltse le a TUYA SMART-ot a Google Playről

Élvezze a kényelmet és az innovációt a TUYA SMART segítségével!